Logo Hardinxveld-Giessendam
Kennisgeving Wabo ontwerpbeschikking Rivierdijk 420 B te Hardinxveld-Giessendam inzake rijbak

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hardinxveld-Giessendam maakt bekend dat het in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens is om vergunning te verlenen voor het realiseren van een binnenrijbak, een longeerbaan, stapmolen en het plaatsen van erfafscheidingen op de locatie.

Hierop is de procedure zoals omschreven in paragraaf 3.3 van de Wabo van toepassing.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 6 december 2012 tot en met 17 januari 2013 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis (Raadhuisplein 1, Hardinxveld-Giessendam) en zijn in die periode ook te vinden op de gemeentelijke website www.hardinxveld-giessendam.nl (Actueel > Ter inzage). De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken kunt u ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Een plan bekijken’, ‘Bestemmingsplannen’, ‘ID’ en daarna vult u het planid-nummer in: NL.IMRO.0523.OV2012RIV420BRIJ-DO01.

Tijdens de periode van terinzagelegging kunt u als belanghebbende schriftelijk of mondeling (doch bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze op de ontwerpbeschikking indienen.

Uw schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hardinxveld-Giessendam, Postbus 175, 3370 AD Hardinxveld-Giessendam.

Uw mondelinge zienswijze kunt u inbrengen bij de behandelend ambtenaar. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar mevrouw L.K. de Kuiper (t. 0184-674444) of mailen naar kdkuiper@gemhg.nl.

Na afloop van de terinzagetermijn zal het college een besluit nemen als geen zienswijze worden ingediend. Worden wel zienswijzen ingediend dan zullen de zienswijzen alsmede een eventuele reactie hierop van de aanvrager aan het college worden voorgelegd. Als indiener van een zienswijze wordt u hiervan op de hoogte gebracht en tevens ontvang u de definitieve beschikking.

Naar boven