Logo Medemblik
Ontwerpbestemmingsplan '6 woningen Molenweg Andijk' en concept ontheffing hogere geluidswaarden, gemeente Medemblik

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan 6 woningen Molenweg Andijk met ingang van 30 november 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt. Daarnaast ligt ook het besluit tot ontheffing van de in de Wet geluidshinder genoemde voorkeurswaarde van 48 dB met betrekking tot wegverkeerslawaai voor de 6 nieuwe woningen ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat verplaatsing van de bestaande bouwblokken en de toevoeging van een bouwblok, zodanig dat zes woningen kunnen worden gerealiseerd. Deze woningen liggen binnen de geluidscontour van de Molenweg (50km). Op grond van de Wet geluidshinder is een geluidsonderzoek uitgevoerd. Dit geluidsrapport is de basis voor het voeren van een procedure voor het verkrijgen van een ontheffing hogere grenswaarden.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan wordt verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl en is raadpleegbaar via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0420.BPKAND6WONINGEN-ON01

Tevens zijn pdf-bestanden van het ontwerpbestemmingsplan, van de ontheffing hogere geluidswaarden en van de bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar op onze website www.medemblik.nl.

Een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan, de ontheffing hogere geluidswaarden en de bijbehorende stukken kunnen worden ingezien op het gemeentehuis van Medemblik bij het Klant Contact Centrum van de sector Ruimte, Dick Ketlaan 21 in Wognum. Het KCC is op maandag en woensdag van 9.00 tot 20.00 uur geopend en op de overige dagen van 9.00 tot 14.00 uur.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan en/of het concept ontheffingsbesluit hogere grenswaarden schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. U kunt uw schriftelijke zienswijze richtten aan de raad van de gemeente Medemblik, Postbus 45, 1687 ZG Wognum, onder vermelding van nummer Z-12-17576. Voor een mondelinge zienswijze vragen wij op tijd een afspraak te maken met één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, telefoonnummer (0229) 85 62 86.

Nadrukkelijk wordt er op gewezen dat een zienswijze niet per e-mail of telefonisch kan worden ingediend.

Naar boven