Logo Zuidplas
Voornemen voorbereiding bestemmingsplan ‘Middelweg 12 te Moordrecht’, Zuidplas

Op 1 juli 2008 is de nieuwe regelgeving voor de ruimtelijke ordening in werking getreden. Op basis van deze regelgeving is de gemeente verplicht bij het opstellen van nieuwe bestemmingsplannen hiervan een vooraankondiging te geven. Deze publicatie voorziet in deze verplichting.

Overeenkomstig artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas er kennis van dat zij het voornemen hebben om een bestemmingsplan voor te bereiden voor het perceel Middelweg 12 te Moordrecht. Voor dit perceel geldt op dit moment het bestemmingsplan “Rode Waterparel”. De voor het perceel Middelweg 12 te Moordrecht voorziene ontwikkeling (wijziging van het gebruik en het vernieuwen/herstellen van de boerderij) past niet binnen de kaders van het bestemmingsplan “Rode Waterparel”. Om die reden wordt voor dit perceel een nieuw bestemmingsplan opgesteld.

Op dit moment worden geen stukken betreffende het voornemen ter inzage gelegd en is het nog niet mogelijk om zienswijzen over het voornemen naar voren te brengen. Ook wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over het voornemen.

Naar boven