Logo Tholen
Ontwerpbestemmingsplan Komplannen gemeente Tholen

Het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling maakt, krachtens mandaat dat burgemeester en wethouders aan hem hebben verleend, bekend dat op grond van de artikelen 3.8 en 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 7 december 2012 ter inzage ligt:

  • het ontwerpbestemmingsplan Kommen gemeente Tholen, met kenmerk NL.IMRO.0716.Bp-KommenTholen-OW01, bestaande uit regels, verbeeldingen (kaarten) en een toelichting met bijlagen;

Plangebied en doelstelling.

Het plangebied omvat alle woonkernen van de gemeente en de daarbij behorende bedrijventerreinen voor locale bedrijvigheid.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft ten doel om de bestaande planologische regelingen voor de bebouwde kom van de woonkernen in een bestemmingsplan onder te brengen. Het bestemmingsplan maakt geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk en is daardoor consoliderend van aard.

Inzien ontwerpplan en ontwerpbesluiten.

Het ontwerpbestemmingsplan, ligt vanaf 7 december 2012 gedurende zes weken, dus tot en met 17 januari 2013 , ter inzage tijdens de openingsuren in de openbare leesruimte van het gemeentehuis, Hof van Tholen 2 te Tholen.

U kunt het digitale bestemmingsplan 'Komplannen gemeente Tholen' ook bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast kunt u het ontwerpplan, inclusief bijlagen in pdf-formaat, ook bekijken op de gemeentelijke website: www.tholen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Tholen, Hof van Tholen 2 te 4691 DZ Tholen. Voor inlichtingen over een en ander of voor het maken van een afspraak over het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren bellen naar de heer K van Gorp van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0166-668242.

Naar boven