Verkeersbesluit betreffende het wijzigen van de maximumsnelheden op de weg A73 in de gemeente Nijmegen, Rijkswaterstaat

BEKENDMAKING

De minister van Infrastructuur en Milieu maakt, gelet op het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat zij een verkeersbesluit heeft genomen betreffende het wijzigen van de maximumsnelheden op de weg A73 in de gemeente Nijmegen. Het betreft het instellen van een maximaal toegestane snelheid van 100 kilometer per uur op het traject ter hoogte van km 102.200 tot km 103.800, door middel van het plaatsen van borden model A1 (100) en model A2 (einde 100) conform bijlage I van het RVV 1990.

De maatregelen zijn noodzakelijk om het verkeer in goede banen te leiden en hebben o.a. betrekking op het regelen van de maximumsnelheid.

Terinzagelegging

Het besluit, met bijbehorende stukken, ligt vanaf 5 december 2012 op werkdagen tussen 9.00 uur en 15.00 uur voor eenieder ter inzage op het kantoor van het Wegendistrict Arnhem-Nijmegen, Van Nieuwenhuijzenweg 8, 6874 NE Wolfheze. Tijdens genoemde uren kunnen eveneens telefonische inlichtingen omtrent het genomen besluit worden verkregen bij mevrouw G.M. Kusters en mevrouw G. van den Berg, telefoon 026 - 483 74 11.

Beroep

Gedurende zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het genomen besluit. De wijze waarop beroep kan worden ingesteld, is opgenomen onder de mededelingen behorende bij het besluit.

Naar boven