Logo Elburg
Ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan ‘Elburg & Oostendorp’ en het ontwerpraadsbesluit, Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), de ter inzagelegging bekend van het ontwerpbestemmingsplan “Elburg & Oostendorp” en het ontwerpraadsbesluit tot vaststelling van het plan. Het ontwerpbestemmingsplan “Elburg & Oostendorp” betreft een conserverend bestemmingsplan voor de woonkernen Elburg & Oostendorp, met uitzondering van het beschermd stadsgezicht.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpraadsbesluit liggen met ingang van 5 december 2012 gedurende zes weken voor een ieder in het gemeentekantoor (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling) te Elburg/Oostendorp ter inzage. De stukken zijn eveneens in te zien via de website van de gemeente: www.elburg.nl onder ‘bekendmakingen’, Ruimtelijke Ontwikkeling ‘bestemmingsplannen’ en op de landelijke voorziening:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.BPELBODORP2010-ONT1

Tegen betaling zijn kopieën of afdrukken van de stukken verkrijgbaar. Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze inzake het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpraadsbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad van Elburg, Postbus 70, 8080 AB Elburg. U kunt aangeven om persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer G. Wagenaar (0525-688643), van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Naar boven