Ontwerpwijzigingsplan I Sportpark De Krom e.o.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Katwijk maken, ingevolge artikel 3.6, lid 1a van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat zij het ontwerpwijzigingsplan I ‘Sportpark De Krom e.o.’ hebben opgesteld. Dit plan ligt met ingang van 10 februari 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage.

Toelichting

Het plangebied ligt in het noorden van de gemeente Katwijk. Het te wijzigen perceel is gelegen tussen de Jonckerweg, de Oude ’s Gravendijckseweg/De Krom en het woonwagenpark Zuideinde. De ligging van het perceel is ten zuidoosten van de bestaande sportvelden van Sportpark De Krom.

Dit wijzigingsplan maakt de realisatie van vier tennisbanen met daarbij behorende bijbehorende voorzieningen ten behoeve van de tennisvereniging MVKV mogelijk.

Ter inzage

Van 10 februari 2012 tot en met 22 maart 2012 kunnen belanghebbenden mondeling of schriftelijk een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan indienen. U kunt uw zienswijze richten aan het college van de gemeente Katwijk, Postbus 589, 2220 AN Katwijk. Mondelinge zienswijzen kunnen in dezelfde periode op afspraak worden ingediend. Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (071) 406 5181.

Het ontwerpwijzigingsplan is op werkdagen gedurende openingstijden in te zien op het gemeentehuis. Het plan is tevens te raadplegen via de website www.katwijk.nl onder ‘wonen, verkeer en leefomgeving’, ‘wonen (ver)bouwen’ en vervolgens ‘bekendmakingen’.

Naar boven