Logo Bussum
Omgevingsvergunning met afwijking Bredelaan 17, gemeente Bussum

Burgemeester en wethouders van Bussum maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het slopen en bouwen van een woning met bijgebouw, het inrichten van de buitenruimte, het kappen van 3 bomen en het verplanten van 2 bomen op het perceel Bredelaan 17 te Bussum.

Omgevingsvergunning

Het gaat om een omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen, planologisch strijdig gebruik, slopen, vellen van een houtopstand en werk of werkzaamheden uitvoeren.

De ontwerp-omgevingsvergunning heeft, met bijbehorende stukken, ter inzage gelegen van 12 september 2012 tot en met 24 oktober 2012. Gedurende deze periode hebben twee belanghebbenden hun zienswijze naar voren gebracht.

Besloten is de gevraagde vergunning te verlenen. De verzenddatum van de vergunning is 28 november 2012. De vergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3˚ van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Ter inzage

Vanaf 29 november 2012 ligt de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ter inzage.

U kunt de omgevingsvergunning inzien:

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag waarop het besluit bekend is gemaakt aan de aanvrager beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Amsterdam, sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Beroep is alleen mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan. Naast het instellen van beroep is het, in spoedeisende gevallen, mogelijk om een verzoek om voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank van Amsterdam, sector bestuursrecht.

Naar boven