Logo Gorinchem
Vooraankondiging voorontwerp bestemmingsplan ‘Parallelweg naast nr.61, realisatie van een woning’, Gorinchem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gorinchem maken bekend, op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro.), dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor een perceel dat gelegen is naast het perceel Parallelweg nr. 61, kadastraal bekend als sectie H nummer 150 (4203 NP).

Het bestemmingsplan is opgesteld naar aanleiding van een aanvraag om een woning te realiseren op het desbetreffende perceel.

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro. wordt hier gemeld dat op dit moment geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen stukken ter visie worden gelegd. Ook is het op dit moment niet mogelijk voor onafhankelijke instanties advies uit te brengen over het voornemen.

Het voorontwerpbestemmingsplan is nagenoeg gereed en zal vanaf 12 december 2012 gedurende zes weken ter visie worden gelegd. Iedereen kan dan een inspraakreactie naar voren brengen. Hierover volgt op 11 december 2012 een publicatie in o.a. het huis-aan-huisblad ‘De Stad Gorinchem’.

Voor informatie over deze kennisgeving of over het op te stellen voorontwerp bestemmingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw C. Jeeninga - Gilissen van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, via telefoonnummer 0183 - 65 93 22. E-mailen kan naar C.Jeeninga@Gorinchem.nl.

Gorinchem, 4 december 2012

Burgemeester en wethouders van Gorinchem.

Naar boven