Logo Maastricht
Ontwerpbestemmingsplan ‘gezondheidszorgcentrum Vijverdalseweg’, Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘gezondheidszorgcentrum Vijverdalseweg’ voor de duur van zes weken ter inzage ligt. Er wordt geen exploitatieplan vastgesteld omdat het kostenverhaal anderszins is geregeld (anterieure overeenkomst).

Het plangebied gelegen in de wijk Scharn aan de Vijverdalseweg tegenover de geestelijke gezondheidscentrum van Mondriaan. Aan de noordzijde wordt het plangebied begrensd door de bedrijfsbebouwing van het aan de Bergerstraat gelegen garagebedrijf annex tankstation en ten zuiden door de zogenoemde ‘verpleegstersflat (Vijverdalseweg 2). Het plan heeft tot doel te zorgen voor een adequate planologisch-juridische regeling ten behoeve van het realiseren van een multifunctioneel gezondheidszorgcentrum, waarin diverse gezondheidszorg gerelateerde voorzieningen worden ondergebracht.

Met ingang van 3 december 2012 liggen het vaststellingsbesluit met de bijbehorende stukken ter inzage aan het gemeenteloket.

>Digitaal opvraagbaar via www.maastricht.nl/ruimtelijkeplannen

>Het plan wordt verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.bpGZCVijverdalsewg-ow01

>de bronbestanden worden tijdens de termijn van ter inzage legging digitaal beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html

Schriftelijke en mondelinge zienswijzen

Binnen de termijn van de terinzagelegging kunt u schriftelijk of mondeling reageren op dit plan. Richt schriftelijke zienswijzen aan de gemeenteraad van Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht. Dit kan ook per e-mail via post@maastricht.nl ter attentie van de raad. Mondeling kan op dinsdag 8 januari 2013 van 9.00 tot 11.00 uur of op donderdag 10 januari 2013 van 16.00 tot 18.00 uur (locatie Mosae Forum). Maak een afspraak uiterlijk 24 uur voor de dag van uw keuze met dhr. P. Nutters tel. 043-3505038.

Maastricht, 30 november 2012

Burgemeester en wethouders van Maastricht, De Secretaris, Drs. P.J. Buijtels

De Burgemeester, O. Hoes

Naar boven