Logo Hardenberg
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Avereest, Hoofdvaart 192 Dedemsvaart’, Hardenberg

Vanaf donderdag 6 december 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Avereest, Hoofdvaart 192 Dedemsvaart” gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 16 januari 2013.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Hoofdvaart 192 te Dedemsvaart en is bedoeld om de bestemming te wijzigen naar woondoeleinden met de mogelijkheid om op het perceel twee woningen te bouwen het een en ander met toepassing van de regeling rood voor rood met gesloten beurs.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 6 december 2012 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen op de volgende manieren met een zienswijze reageren:

  • via e-mail (bij voorkeur): ga naar http://www.hardenberg.nl/zienswijze-indienen en gebruik het digitale reactieformulier of

  • schriftelijk: via de post en richt uw reactie aan: Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg”, onder vermelding van “zienswijze bestemmingsplan Buitengebied Avereest, Hoofdvaart 192 Dedemsvaart”; of

  • mondeling: maak een afspraak bij de Publieksdienst, telefoon 14 0523.

Naar boven