Logo Purmerend
Ontwerpbestemmingsplan ‘Weidevenne 2012’, Purmerend

Burgemeester en wethouders van de gemeente Purmerend maken het volgende bekend.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens de gemeenteraad voor te stellen het bestemmingsplan "Weidevenne 2012" vast te stellen. Het bestemmingsplan "Weidevenne 2012" betreft een conserverend bestemmingsplan, waarbij conform de huidige situatie wordt bestemd. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding. De ID-code van het plan is NL.IMRO.0439.BPWV2012-on01

Terinzagelegging

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht wordt het ontwerpbestemmingsplan "Weidevenne 2012" met het ontwerpbesluit tot vaststelling ter inzage gelegd van 4 december 2012 tot en met maandag 14 januari 2013.

De stukken liggen gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Ook kunt u de stukken raadplegen op de gemeentelijke website (http://www.purmerend.nl/categorie/stad/plannen-en-projecten/bestemmingsplannen) en via de landelijke website voor het raadplegen van ruimtelijke plannen: www.ruimtelijkeplannen.nl

Reactiemogelijkheid

U kunt gedurende de periode van terinzageligging zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gericht worden aan de gemeenteraad van Purmerend, Postbus 15, 1440 AA te Purmerend. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken. Daarvoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Beleid, mevr. C.T. Bernaards, via telefoonnummer 0299-452452.

De tijdig ingediende schriftelijke en mondelinge reacties worden betrokken bij de verdere besluitvorming door de gemeenteraad.

Purmerend, 27 november 2012

Burgemeester en wethouders van Purmerend namens dezen, Teammanager Beleid, C.F.J. Mens

Naar boven