Logo Boskoop
Intrekking bestemmingsplan Zuidkade 88-102, Boskoop en Wijzigingsplan Zuidkade 88-102 II, Boskoop

Burgemeester en wethouders van Boskoop hebben op 5 juli 2011 het bestemmingsplan Zuidkade 88-102 (NL.IMRO.0499.BPL10021WBD-VA01) vastgesteld.

Burgemeester en wethouders van Boskoop hebben op 13 november 2012 besloten om dit bestemmingsplan in te trekken en te vervangen door het hieronder genoemde wijzigingsplan. Tevens is besloten om voor dit wijzigingsplan geen exploitatieplan vast te stellen.

Wijzigingsplan Zuidkade 88-102 II

Het wijzigingsplan Zuidkade 88-102 II, de daarbij behorende bijlagen en het besluit liggen vanaf 6 december 2012 gedurende zes weken ter inzage. De stukken liggen tijdens openingstijden ter visie bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boskoop.

De genoemde stukken kunnen ook worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0499.BPL12043WBD-VA01). De authentieke (technische) bestanden hiervan zijn beschikbaar via de website http://boskoop.gemeentedocumenten.nl. De genoemde stukken zijn voorts raadpleegbaar via www.boskoop.nl -> Ruimtelijke plannen -> Vastgestelde ruimtelijke plannen. De stukken zijn ook digitaal op het gemeentehuis in te zien.

Toelichting

Het bestemmingsplan Zuidkade 88-102 biedt de mogelijkheid tot het realiseren van maximaal 38 appartementen. Met het wijzigingsplan Zuidkade 88 -102 II wordt de mogelijkheid geboden om ter plaatse maximaal 42 appartementen te realiseren.

Beroep

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan er beroep worden ingesteld tegen het besluit bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

  • een belanghebbende die tijdig zienswijzen tegen het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn of haar zienswijzen naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpbesluit;

Degene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij naast het instellen van beroep ook een voorlopige voorziening is gevraagd. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Een verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven