Logo Hulst
Wijzigen bestemmingsplan Kijkuitstraat 7 te Clinge, Hulst

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat zij voornemens zijn om artikel 3.6 lid 1a van de Wet ruimtelijke ordening toe te passen voor de locatie Kijkuitstraat 7 te Clinge. Op deze locatie is het voornemen om de bestemming te wijzigen van agrarische doeleinden naar woondoeleinden.

Met ingang van 29 november 2012 tot en met 9 januari 2013 ligt het ontwerpbesluit voor een ieder ter inzage in de Gemeentewinkel, gelegen aan de Grote Markt 24 te Hulst. Tevens zijn de stukken te raadplegen op www.gemeentehulst.nl in het menu onder wonen & leven, bestemmingsplannen in procedure.

Belanghebbenden kunnen gedurende de periode van 29 november 2012 tot en met 9 januari 2013 schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken.

Schriftelijke reacties kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Hulst, Postbus 49, 4560 AA, Hulst.

Mondelinge reacties kunnen kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. U wordt verzocht hiervoor op voorhand een afspraak te maken bij mevrouw A. van Zadelhoff via tel. 0114-389 259.

Hulst, 28 november 2012

Burgemeester en Wethouders van Hulst, De Burgemeester, J.F. Mulder

De Secretaris, S. ter Wal

Naar boven