Logo Barneveld
Verleende omgevingsvergunning met toepassing van een projectafwijkingsbesluit voor het perceel Hoofdstraat 90-2, Voorthuizen, Barneveld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Barneveld maken bekend dat op 28 november 2012 een omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, voor het verbouwen van een bedrijfspand op het perceel Hoofdstraat 90-2 in Voorthuizen. De omgevingsvergunning wordt verleend voor de deelactiviteiten ‘bouwen’ en ‘planologisch strijdig gebruik’.

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen van 30 november 2012 tot en met 11 januari 2013 ter inzage bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving (Raadhuisplein 2). Daarnaast zijn de stukken digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.barneveld.nl, onder de rubriek ‘Actueel’, categorie ‘Bekendmakingen’. Onder het kopje “Projectafwijkingsbesluit” treft u bij “verleende omgevingsvergunning mtv een projectafwijkingsbesluit voor het perceel Hoofdstraat 90-2” de bijbehorende documenten aan.

Daarnaast is omgevingsvergunning in te zien op de landelijke website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0203.4011-0002.

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://gis.barneveld.nl/plannen/NL.IMRO.0203.4011-/NL.IMRO.0203.4011-0002.

(Mochten bovenstaande links niet werken, wilt u het dan melden bij rodigitaal@barneveld.nl)?

Als u het niet eens bent met het besluit en u een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerpbeschikking, dan kunt u binnen zes weken na de dag van terinzagelegging van het besluit beroep instellen bij de rechtbank in Arnhem. Uw beroepschrift kunt u richten aan de Rechtbank Arnhem, sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. In het beroepschrift moet u gemotiveerd aangeven waarom u het niet eens bent met het besluit. Het indienen van een beroepschrift tegen een verleende vergunning heeft geen schorsende werking. Om te voorkomen dat gedurende de behandeling van uw beroepschrift uitvoering wordt gegeven aan de activiteit(en), dient u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Naar boven