Logo Katwijk
Ontwerpbestemmingsplan Klei-Oost, Katwijk

Het ontwerp bestemmingsplan Klei-Oost ligt met ingang van 30 november 2012 gedurende een termijn van zes weken ter inzage (zie betreffende kolom) op het gemeentehuis. Het digitale bestemmingsplan is verbeeld op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0537.bpRBGkleioost-on01. Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.0537.bpRBGkleioost-on01

Gedurende deze termijn kan een ieder zijn zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling indienen bij de raad. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de terinzagelegging, een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 071 406 5181.

Gebied

Omschrijving

Inzage termijn

Het plangebied van het bestemmingsplan Klei-Oost wordt aan de noordzijde begrensd door de watergang Maandagsche Watering . Het plangebied wordt aan de zuidzijde door de Trappenberglaan begrensd en aan de westzijde door de Noordwijkerweg. Aan de oostzijde wordt de grens gevormd door de kassencomplexen aan de trappenberglaan nummers 47 en 51.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de verouderde status van de geldende bestemmings-plannen in combinatie met de eisen die in de nieuwe Wet ruimtelijke ordening (Wro) worden gesteld aan de 'houdbaarheid' van bestemmings-plannen.

30 november 2012 tot en met 10 januari 2013

Naar boven