Logo Boxtel
Ontwerpbesluit te verlenen omgevingsvergunning Venrodeweg 2–4, Boxtel

Burgemeester en wethouders van Boxtel zijn voornemens, gelet op artikel 2.1 en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), omgevingsvergunning te verlenen voor het aanleggen van een geluidswal en het graven van een natuurlijke vijver op de locatie Venrodeweg 2-4.

Het project heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • uitvoeren werk/werkzaamheden

  • gebruiken in strijd met het bestemmingsplan.

Ter inzage en/of informatie

De aanvraag en het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken liggen vanaf 30 november 2012 ter inzage. De termijn voor het indienen van zienswijzen loopt tot en met donderdag 10 januari 2013. Ook is het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Eenieder kan tot en met donderdag 10 januari 2013 een zienswijze schriftelijk en/of mondeling indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

Mondelinge zienswijzen kunt u indienen bij de behandelend ambtenaar. Dit kan alleen op afspraak via het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel., (0411) 65 52 49. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt.

De zienswijze, inclusief een eventuele reactie van de aanvrager, wordt bij de verdere besluitvorming betrokken. De indiener van de zienswijze wordt op de hoogte gesteld van het besluit.

Boxtel, 29 november 2012

H. van Brummen Burgemeester

J. Fraanje secretaris

Naar boven