Logo Dronten
Ontwerp omgevingsvergunning huisvesting arbeidsmigranten terrein Aeres Groep te Dronten, Dronten

Het college van Dronten maakt bekend dat zij voornemens is om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3o Wabo af te wijken van de regels van het bestemmingsplan Dronten-West/Agrarisch Onderwijs voor het huisvesten van arbeidsmigranten op het Agripark, het terrein van de Aeres Groep aan de westkant van Dronten. Het betreft huisvesting in zes bestaande studentenpaviljoens in de zuidwesthoek van het terrein en een dienstwoning ten behoeve van een beheerder met de bijbehorende voorzieningen.

Inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 29 november 2012 tot en met 10 januari 2013 tijdens openingstijden ter inzage bij:

  • de publieksbalie van het gemeentehuis;

  • de openbare bibliotheek te Dronten.

Het gehele plan is ook beschikbaar op:

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC Dronten. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met de heer E. Heldoorn, telefoonnummer (0321) 388 215.

Dronten, 28 november 2012

Het college van Dronten, R. Kool, secretaris mr. A.B.L. de Jonge, burgemeester

Naar boven