Logo Den Haag
Ontwerpbestemmingsplan Ypenburg Warmtekrachtcentrale, Den Haag

BESTEMMINGSPLAN

Ontwerp

Het ontwerp-bestemmingsplan Ypenburg Warmtekrachtcentrale wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder van 30 november 2012 tot en met 10 januari 2013 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • in de wettelijk voorgeschreven digitale vorm op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen;

  • digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur).

Het plangebied ligt in het stadsdeel Ypenburg en betreft de Warmtekrachtcentrale aan de Spoorlaan 100.

Het doel van het bestemmingsplan is het mogelijk maken van de gewenste uitbreiding van de Warmtekrachtcentrale Ypenburg tot een totaal opgesteld thermisch vermogen van 125 MWth. Het bestemmingsplan wordt opgesteld om de reeds gerealiseerde uitbreiding en de beoogde ontwikkeling planologisch mogelijk te maken.

Een ieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U dient uw zienswijze te richten aan de GEMEENTERAAD, Postbus 19 157, 2500 CD Den Haag. Ook kunt u eventueel mondeling een zienswijze geven. U kunt hiervoor een afspraak maken via telefoonnummer: 070-353 4397. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht deze uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn te maken.

Naar boven