Logo Renswoude
Verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure starteswoningen Watersnipweide 1–29, Renswoude

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor de activiteiten ‘bouwen’ en ‘handelen in strijd met regels bestemmingsplan’ voor de bouw van 15 starterswoningen op de adressen Watersnipweide 1 t/m 29 te Renswoude. De vergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Op deze vergunning is een verklaring van geen bedenkingen afgegeven door de gemeenteraad.

De omgevingsvergunning ligt tezamen met de verklaring van geen bedenkingen vanaf 27 november 2012 gedurende zes weken ter inzage op de afdeling Omgevingsbeheer van het gemeentehuis te Renswoude. Ook op www.renswoude.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl zijn de besluiten te raadplegen.

Tegen het besluit kan, gedurende bovengenoemde periode, beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Utrecht door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig de Wabo en de Algemene wet bestuursrecht hun zienswijze naar voren hebben gebracht. Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het beroep heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een voorlopige voorziening wordt gevraagd bij de rechtbank wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Voor meer informatie:

  • Mw. E. Zech (tel: 0318 - 57 81 62/ e.zech@renswoude.nl)

Renswoude, 26 november 2012

Naar boven