Logo Waalwijk
Bestemmingsplan ‘'t Vaartje 34-Schoutstraat’, Waspik, gemeente Waalwijk, onherroepelijk van kracht, Waalwijk

Het college van Waalwijk maakt bekend dat het bij besluit van 13 september 2012 door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan “’t Vaartje 34-Schoutstraat” op 17 november jl. onherroepelijk van kracht is geworden.

Er is tegen het voornoemde besluit gedurende de beroepstermijn geen beroep en geen verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State c.q. bij de voorzitter van genoemde afdeling ingediend.

Het bestemmingsplan voorziet in:

  • het planologisch mogelijk maken van de realisatie van zeven patiowoningen op het perceel achter ’t Vaartje 34, kadastraal bekend Waspik, sectie G, nr. 2180, welke woningen worden gesitueerd aan de Schoutstraat;

  • de herbestemming tot woning van de voormalige leerlooierij aan ’t Vaartje 34, kadastraal bekend Waspik, sectie G, nr. 2180;

  • het planologisch mogelijk maken van de realisatie van een woning op het perceel aan het ’t Vaartje 36, kadastraal bekend Waspik, sectie G, nr. 2033.

U kunt het bestemmingsplan raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0867.00bpwsSchoutstraat-vas1) en na afspraak op het stadhuis van de gemeente Waalwijk, Taxandriaweg 6, 5141 PA Waalwijk tijdens openingstijden.

Waalwijk, 29 november 2012

Het College van Waalwijk

Naar boven