Ontwerpbestemmingsplan ‘Hallum-Rotonde Ljouwerterdyk’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4. van de Awb bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hallum-Rotonde Ljouwerterdyk’ met bijbehorende stukken met ingang van 9 februari 2012 zes weken ter inzage ligt. Op grond van artikel 3.8. Wro kan tijdens deze termijn een ieder zienswijzen naar voren brengen.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Hallum-Rotonde Ljouwerterdyk, NL.IMRO.1722.101602-ON01’ is opgesteld ten behoeve van de herstructurering van de Ljouwerterdyk en de aanleg van een rotonde in die weg ten zuiden van Hallum.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan de Hegebeintumerdyk 2 te Ferwert. Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op het webadres: http://www.ruimtelijkeplannen.nl

Tot en met 22 maart 2012 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Ferwerderadiel. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeente Ferwerderadiel, Postbus 2, 9172 ZS Ferwert. Of stuur uw zienswijze op naar: info@ferwerderadiel.nl, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Hallum-Rotonde Ljouwerterdyk’.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, dient u telefonisch een afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer 0518- 418817. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven