Logo Zijpe
Kennisgeving ontwerp bestemmingsplan ‘Croon en Bergh’, Zijpe

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zijpe maken als gevolg van het bepaalde in artikel 3.8 Wro bekend dat onderstaand ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd.

OntwerpbestemmingsplanCroon en Bergh”.

Met bovengenoemd bestemmingsplan wordt een passende planologisch-juridische regeling getroffen:

  • ten behoeve van het verder ontwikkelen van zorgboerderij Croon en Bergh aan de Grote Sloot 91-93 te Burgerbrug, en:

  • om een ‘droge’ waterberging van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) en recreatief medegebruik op de achterliggende gronden mogelijk te maken.

Het ontwerp van het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen, op grond van artikel 3.8 Wro, vanaf 29 november 2012 tot en met 20 december 2012 tijdens werkdagen van 8.30–12.30 uur ter inzage op de afdeling Ruimte en Wonen van het gemeentehuis. Tussen 21 december 2012 en 1 januari 2013 ligt het ontwerp bestemmingsplan niet ter inzage omdat het gemeentehuis gesloten is. Na 3 januari 2013 ligt het ontwerpbesluit voor de resterende termijn (in totaal zes weken) terinzage in het gemeentehuis van Schagen. Tevens is het ontwerpbesluit ook te raadplegen via de website www.zijpe.nl (Gemeente - Beleid & Plannen). Na 1 januari 20113 zal het digitaal in te zien via de website van de gemeente Schagen.

Het ontwerp van het bestemmingsplan is daarnaast te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder kan tijdens de inzage termijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen indienen omtrent het ontwerp. Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Zijpe, Postbus 5, 1750 AA Schagerbrug. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Wonen, tel (0224) 574 100.

Naar boven