Logo Winsum
Tijdelijke omgevingsvergunning Plaatsen van een wooneenheid aan de Allersmaweg 41 in Ezinge, Winsum

Tijdelijke omgevingsvergunning

Plaatsen van een wooneenheid aan de Allersmaweg 41 nabij Ezinge

Burgemeester en wethouders hebben op grond van artikel 2.12 Wabo een tijdelijke omgevingsvergunning verleend voor de tijdelijke plaatsing van een wooneenheid aan de Allersmaweg 41 nabij Ezinge. De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken, zijn in te zien bij de Centrale Balie van het gemeentehuis in Winsum.

De omgevingsvergunning is op 22 november 2012 verleend en aan de vergunninghouder bekend gemaakt. Binnen 6 weken na bekendmaking (tot en met 3 januari 2013) kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Rechtbank te Groningen, sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD te Groningen.

Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die bij het college van burgemeester en wethouders tijdig zienswijzen inbrachten tegen de ontwerpbeschikking en voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. Het besluit treedt in werking op de dag na het aflopen van de beroepstermijn, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank. Een belanghebbende kan een dergelijk verzoek pas indienen nadat hij in beroep is gegaan.

Naar boven