Logo Haarlem
Verlening omgevingsvergunning Kleine Houtweg 139, Haarlem

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken bekend dat zij, met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, 3o Wabo, in afwijking van het bestemmingsplan , een omgevingsvergunning hebben verleend voor de renovatie van het park Spaar en Hout aan de Kleine Houtweg 139 te Haarlem.

De vergunning heeft betrekking op de activiteiten kappen, monument, aanleggen en planologisch strijdig gebruik.

Tijdens de terinzagelegging van de ontwerpomgevingsvergunning zijn zienswijzen ingediend.

De ingediende zienswijzen zijn betrokken bij het nemen van het besluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning maar heeft niet geleid tot wijzigingen in de vergunningstekst.

De omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen vanaf 30 november 2012 tot en met 11 januari 2013 ter inzage in de publiekshal in de Raakspoort, Zijlvest 39 te Haarlem.

De publiekshal is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur. Op donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur. Daarnaast kunt u het besluit zonder de bijbehorende stukken vanaf 30 november 2012 raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via het digitaal loket van de gemeente Haarlem http://e-diensten.haarlem.nl/bestemming/BST_Nav.asp

Beroep

Gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden die (tijdig) hun zienswijze hebben gegeven op de ontwerp-omgevingsvergunning, evenals belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht, gemotiveerd beroep aantekenen bij de Rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven