Logo Medemblik
Vaststelling beheersverordening Het Grootslag Proefpolder Andijk, gemeente Medemblik

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 4 oktober 2012 heeft besloten om de beheersverordening Het Grootslag Proefpolder Andijk vast te stellen.

In de beheersverordening is de planologische situatie vastgelegd voor het vakantiedorp Het Grootslag dat is gelegen in de Proefpolder in Andijk.

De beheersverordening treed met ingang van 3 december inwerking en ligt vanaf dat moment voor een ieder ter inzage. Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen de beheersverordening.

De beheersverordening wordt verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl en is raadpleegbaar via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0420.BVANGROOTSLAG-VA01.

Tevens zijn pdf-bestanden van het ontwerpbestemmingsplan en van de bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar op onze website www.medemblik.nl.

Een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunnen worden ingezien op het gemeentehuis van Medemblik bij het Klant Contact Centrum van de sector Ruimte, Dick Ketlaan 21 in Wognum. Het KCC is op maandag en woensdag van 9.00 tot 20.00 uur geopend en op de overige dagen van 9.00 tot 14.00 uur.

Naar boven