Logo Smallingerland
Omgevingsvergunning voor de bouw van een woning aan de Master de Jongwei 37, De Tike, Smallingerland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Smallingerland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht omgevingsvergunning hebben verleend voor de bouw van een woning aan de Master de Jongwei 37, De Tike.

Op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl is het plan gepubliceerd met planid NL.IMRO.0090.PB2012DPN003-0401. Daarnaast kunt u de stukken inzien op onze gemeentelijke website www.smallingerland.nl/bestemmingsplannen-nu-ter-inzage.

Tegen deze beschikking kan met ingang van 23 november 2012 tot en met 3 januari 2013 beroep worden aangetekend. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Leeuwarden, sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

Alleen als u belanghebbende bent en tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen de ontwerpbeschikking, kunt u beroep instellen tenzij u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen.

De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van deze beschikking niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat deze beschikking niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van Rechtbank Leeuwarden. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Ter inzage liggende stukken: beschikking , ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende bouwtekeningen

Beroepstermijn: van 23 november 2012 t/m 3 januari 2013

Reactiemogelijkheid: Rechtbank Leeuwarden, sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.

Naar boven