Logo Zaltbommel
Besluit hogere grenswaarde artikel 83 Wet Geluidhinder, Nederhemert, Maasdijk 12a, Zaltbommel

Om uitvoering te kunnen geven aan het ontwerpbestemmingsplan Nederhemert, Maasdijk 12a is het noodzakelijk dat op basis van artikel 83 van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden worden vastgesteld. Dit is duidelijk geworden uit een akoestisch onderzoek naar verkeerslawaai.

Het college van Burgemeester en wethouders van Zaltbommel heeft besloten de betreffende hogere grenswaarden vast te stellen.

Inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen van donderdag 29 november 2012 t/m woensdag 9 januari 2013 tijdens de openingtijden ter inzage bij de afdeling Publiekszaken op het gemeentekantoor van Zaltbommel, Hogeweg 11 te Zaltbommel.

De stukken zijn ook digitaal te raadplegen via onze site www.zaltbommel.nl (aanklikken: ‘Wonen verkeer en veiligheid’: zie bestemmingsplannen).

Beroep

Bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag kan van vrijdag 30 november 2012 t/m donderdag 10 januari 2013 beroep worden ingesteld. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling. Het beroep of verzoek moet tenminste bevatten naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het bestreden besluit en de gronden van het bezwaar of beroep.

Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden:

  • die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend;

  • voor zover het beroep is gericht op de door de gemeenteraad aangebrachte wijzigingen.

Naar boven