Kennisgeving ontwerpbesluit omgevingsvergunning Dorpsstraat e.o 2005

Burgemeester en wethouders van De Bilt maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° Wabo af te wijken van de voorschriften van het bestemmingsplan Dorpsstraat e.o 2005 voor het aanleggen van een busdoorsteek tussen de Utrechtseweg en de Dorpsstraat ter hoogte van de Zorgvliet te De Bilt.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning inclusief de ontwerpverklaring van geen bedenkingen, en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 9 februari 2012 gedurende zes weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien op het gemeentehuis van De Bilt, Soestdijkseweg Zuid 173 te Bilthoven.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbesluit kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij gemeente De Bilt t.a.v. college van burgemeester en wethouders, Postbus 300, 3720 AH Bilthoven.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u contact op te nemen met de Unit Vergunningen, tel: 030-2289180

Burgemeester en wethouders van De Bilt.

8 februari 2012

Naar boven