Logo Beesel
Ontwerpprojectbesluit ex artikel 3.10 Wro voor M.L.W.M. von Villers voor het oprichten van een woning op het perceel kadastraal bekend gemeente Beesel sectie D nummer 3359 in Beesel (Waterloseweg 14), Beesel

Bekendmaking op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening.

Burgemeester en wethouders van Beesel maken bekend, dat voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp-projectbesluit met de bijbehorende stukken voor het oprichten van een woning. Deze wordt gebouwd voor M.L.W.M. von Villers, Waterloseweg 5 in Beesel. Het bouwplan heeft betrekking op het perceel kadastraal bekend sectie D nummer 3359 in Beesel. Dit perceel is plaatselijk bekend Waterloseweg 14 in Beesel. Het ontwerp-projectbesluit met de daarbij behorende stukken ligt ter inzage met ingang van 29 november 2012 gedurende 6 weken in het gemeentehuis bij de afdeling Grondgebied. U kunt het ontwerp-projectbesluit ook te raadplegen via de website www.beesel.nl>inwoners>bouwen en wonen>bestemmingsplannen>buitenplanse afwijkingen.

In het bestemmingsplan Buitengebied heeft het perceel de bestemming landgoed 2. Op deze plaats stond een woning die gesloopt is. De nieuw te bouwen woning heeft een grotere oppervlakte dan de gesloopte woning. Daarnaast wordt de ligging van de woning gewijzigd. De woonkavel wordt daarom gewijzigd. Op het perceel worden een aantal bijgebouwen gesloopt. Er is daarom sprake van een verbetering van de kwaliteit van de omgeving. De gewenste situering van het gebouw is volgens oordeel van burgemeester en wethouders planologisch verantwoord.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Beesel, postbus 4750, 5953 ZK Reuver. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer F. Tegels, van de afdeling Grondgebied, via de klantenbalie telefoonnummer 077-4749292.

Beesel, 21 november 2012

Burgemeester en wethouders van Beesel, drs. R.R.M. Halffman secretaris

dr. P. Dassen-Housen, burgemeester

Naar boven