Verleende omgevingsvergunning gemaal Dooijersluis

Burgemeester en wethouders van gemeente Stichtse Vecht maken bekend dat vanaf vrijdag 10 februari 2012 de verleende omgevingsvergunning voor het aanleggen van het poldergemaal Dooijersluis gedurende zes weken ter inzage ligt.

Inhoud

Waternet heeft het voornemen een nieuw poldergemaal, genaamd Dooijersluis, te bouwen op de locatie kruising Geerdijk, Veendijk en Portengense Zuwe te Kockengen voor de bemaling van de polders Groot Wilnis-Vinkeveen en Klein Oud-Aa. Om dit project mogelijk te maken wordt de zogenoemde uitgebreide voorbereidingsprocedure gevolgd. Voor het verlenen van de omgevingsvergunning is gebruik gemaakt van de lijst van categorieën van gevallen waarvoor op 22 november 2011 door de gemeenteraad is besloten dat er geen verklaring van geen bedenkingen is vereist.

De ontwerpomgevingsvergunning heeft vanaf vrijdag 9 december 2011 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage gelegen. Tijdens deze periode zijn er geen zienswijzen ontvangen.

Inzien

U kunt vanaf vrijdag 10 februari 2012 de ruimtelijke onderbouwing (NL.IMRO.1904.PBdooijersluisBKL-VG01) raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en vanaf dezelfde datum gedurende zes weken de verleende omgevingsvergunning inzien bij het Omgevingsloket van de gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1 in Maarssen. Van maandag t/m vrijdag van 8.30–12.30 uur zonder afspraak en van 12.30–17.00 uur alleen op afspraak (0346-254000).

Reageren

Tegen deze beschikking kunt u binnen zes weken een beroepsschrift indienen bij de Rechtbank Utrecht, Sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. De termijn van zes weken begint de dag volgend op de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. Daarnaast kunt u, indien u van mening bent dat u door onmiddellijke uitvoering van deze beschikking onevenredig in uw belangen wordt geschaad, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorlopige voorzieningenrechter van de Rechtbank Utrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw A. Havermans (0346-254000).

Naar boven