Logo Amsterdam
Kennisgeving omgevingsvergunning oprichten ondergrondse parkeergarage op locatie: Beethovenstraat, A10, Amsterdam

Kennisgeving omgevingsvergunning

Locatie: Beethovenstraat, A10

Kenmerk: OLO 414753

Onderwerp: oprichten ondergrondse parkeergarage

Namens Burgemeester en Wethouders van Amsterdam (B&W) maakt de directeur van de Dienst Milieu en Bouwtoezicht (DMB) het volgende bekend:

Op 23 november 2012 is, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, ten derde, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), onder OLO-nummer 414753, een omgevingsvergunning verleend voor het oprichten van een ondergrondse parkeergarage op de locatie Beethovenstraat/A10 (in afwijking van een eerder verleende vergunning).

Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp van het besluit zoals dat eerder ter inzage heeft gelegen. Over het ontwerp zijn zienswijzen ingediend.

Dienst Milieu en Bouwtoezicht

Cruquiusweg 5

1019 AT AMSTERDAM

T 020-2543600

Tegen dit besluit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift worden ingediend bij de Rechtbank Amsterdam. Beroep is alleen mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan.

Het beroep moet worden ingediend bij de Rechtbank Amsterdam, sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Beroepschriften moeten ondertekend zijn en ten minste de volgende gegevens bevatten: naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, en de gronden van het beroep. Een kopie van het bestreden besluit moet worden meegestuurd.

Afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet is van toepassing. Dit brengt onder meer met zich mee dat alle beroepsgronden in het beroepschrift dienen te worden opgenomen, en dat deze na afloop van de beroepstermijn niet meer kunnen worden aangevuld.

Deze kennisgeving is digitaal beschikbaar op http://www.dmb.amsterdam.nl/(http://www.dmb.amsterdam.nl/), alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl

Naar boven