Logo Zundert
Omgevingsvergunning Oekelsebaan 55, Zundert

Burgemeester en Wethouders van Zundert maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° en paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) een omgevingsvergunning hebben verleend. De omgevingsvergunning heeft betrekking op het bouwen van een paardenstal met binnenbak op het perceel Oekelsebaan 55 te Zundert.

De vastgestelde omgevingsvergunning ligt met de bijbehorende stukken vanaf 29 november 2012 gedurende zes weken, tot en met 9 januari 2013, ter inzage bij de afdeling Strategie en Programmering (Bredaseweg 2 te Zundert). De stukken zijn ook te bekijken op www.zundert.nl → Inwoner → Ruimtelijke procedures → (Project)afwijkingsbesluiten of rechtstreeks via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de termijn van zes weken kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, tegen de vastgestelde omgevingsvergunning een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Breda , postbus 90006, 4800 PA Breda.

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van de omgevingsvergunning niet op. Hierdoor treedt de omgevingsvergunning in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken. Indien onverwijlde spoed, gelet op het betrokken belang, dat vereist, kan gelijktijdig met het indienen van het beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Breda, postbus 90006, 4800 PA Breda.

Naar boven