Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Kern Reek

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Landerd in zijn vergadering van 26 januari 2012 het bestemmingsplan ‘Kern Reek’ gewijzigd heeft vastgesteld.

De wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit zijn opgesomd in de Nota van zienswijzen die is gevoegd bij de ter inzage liggende stukken.

Bestemmingsplan Kern Reek

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan, de nota zienswijzen, het vaststellingsbesluit en bijbehorende toelichting, regels en verbeelding ligt met ingang van zaterdag 11 februari 2012 tot en met vrijdag 23 maart 2012 bij de afdeling VROM in het gemeentehuis van Landerd ter inzage.

Het plan kan worden ingezien op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur. Voor inzage op een ander tijdstip kan een afspraak worden gemaakt met mw. M. Spoeltman van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0486-458164.

Daarnaast is het plan digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.landerd.nl) en de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Beroep: Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, beroep instellen. Aangezien de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan, kan iedereen gedurende bovengenoemde termijn tegen de wijzigingen beroep instellen. Dit kan door een gemotiveerd beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Binnen de beroepstermijn kunnen belanghebbenden, naast het beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad treedt ingevolge artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit van het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

U kunt uw beroepschrift of verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Contact: voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. M. Spoeltman van de afdeling Ruimte op tel. 0486 458164.

Zeeland, 10 februari 2012

Naar boven