Logo Hilversum
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘kinderboerderij Melkmeent 9’, Hilversum

Artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht maken burgemeester en wethouders bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘kinderboerderij Melkmeent 9’ en de hierbij bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Het plan

Er is een voorstel bij de gemeente ingediend om naast de melkveehouderij aan de Melkmeent 9 een kinderboerderij te starten. In de plannen krijgt de kinderboerderij tevens een recreatieve, educatieve en zorgfunctie inclusief een ondersteunende horecavoorziening. De gemeente is voornemens om aan dit initiatief mee te werken. Het plangebied is gelegen direct ten noorden van de bestaande veehouderij. De gronden zijn op dit moment in gebruik als weiland.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt vanaf vrijdag 30 november 2012 tot en met donderdag 10 januari 2013 (zes weken) ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Oude Enghweg 23 te Hilversum. De receptie is iedere werkdag geopend tussen 08.30 - 17.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00 - 19.30 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is (digitaal) in te zien via de website van de gemeente Hilversum (http://www.hilversum.nl). Klik op ‘Bestemmingsplannen’ (zie rechtsonder kopje ‘Snel naar’). Het ontwerpbestemmingsplan kan ook worden ingezien op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kan het tabblad ‘Bestemmingsplannen’ worden gekozen, waarna het ontwerpbestemmingsplan kan worden opgeroepen via bijvoorbeeld het invullen van de locatie of de naam van het ontwerpbestemmingsplan.

Zienswijzen

Gedurende de periode van zes weken dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen (geen e-mail) dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Hilversum, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen of het inwinnen van informatie kan contact worden opgenomen met de heer R. Sprik, telefoonnummer 035-629 2586.

Hilversum, 29 november 2012

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hilversum

Naar boven