Logo Weststellingwerf
Kennisgeving ontwerp beschikking WABO Langelilleweg 33 Langelille, Weststellingwerf

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voor het perceel Langelilleweg 33 te Langelille voornemens zijn een omgevingsvergunning met een afwijking ingevolge artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3º Wabo (ook wel project-omgevingsvergunning genoemd) van het bestemmingsplan te verlenen voor de bouw van 257m2 aan bijgebouwen bij de woonboerderij ter vervanging (sloop) van de voormalig agrarische bijgebouwen ter grootte van 977m2.

Terinzage

In haar raadsvergadering van 17 september 2012 heeft de gemeenteraad een voorlopige verklaring van geen bedenkingen afgegeven. Daartoe is verder besloten dat indien er geen zienswijzen tegen de verklaring worden ingediend deze als definitief zal worden beschouwd.

De ontwerp omgevingsvergunning met bijlagen ligt met ingang van donderdag 29 november 2012 (voor een periode van 6 weken) tot en met woensdag 9 januari 2013 ter inzage.

Om de stukken in te zien kunt u gedurende de openingstijden terecht bij de publieksbalie van de gemeente Weststellingwerf, bezoekadres Griffioenpark 1, 8471 KR te Wolvega. Ook zijn de stukken digitaal op de gemeentelijke website www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen te raadplegen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder (bij voorkeur) schriftelijk zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 60, 8470 AB Wolvega. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. U kunt hiervoor een afspraak maken door contact op te nemen via tel.: 0561-691300.

Naar boven