Logo Halderberge
Ontwerp wijzigingsplan Park De Nieuwe Riet te Oud Gastel, Halderberge

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Halderberge maakt bekend dat met ingang van 29 november 2012 gedurende zes weken (tot 10 januari 2013) voor een ieder het wijzigingsplan Park De Nieuwe Riet te Oud Gastel (NL.IMRO.1655.BWP6002-B001) ter inzage ligt. De inhoud van het ontwerp wijzigingsplan betreft de realisatie van 31 recreatiewoningen inclusief extra parkeergelegenheid, bedrijfswoning en landschappelijke inpassing. Het plangebied betreft de gronden aan de Noordhoeksestraat 3a te Oud Gastel.

Tijdens bovengenoemde periode kan iedereen het ontwerp wijzigingsplan Park De Nieuwe Riet inzien. Dit is mogelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de servicebalie Ruimtelijke en Economische Zaken, Parklaan 15 te Oudenbosch, via de gemeentelijke website en de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijke zienswijzen omtrent het ontwerp wijzigingsplan Park De Nieuwe Riet te Oud Gastel kenbaar maken aan het college van Burgemeester en Wethouders van Halderberge, Parklaan 15, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch. Indien u dit mondeling wenst te doen kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar mevrouw K. van den Boer op het nummer 0165-390746.

Oudenbosch, 28 november 2012

Naar boven