Logo Terneuzen
Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, Terneuzen

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend dat zij op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

  • Het realiseren/uitbreiden van een natuurgebied met (gedeeltelijk) dagrecreatieve gebruiksmogelijkheden ten westen en zuiden van het vakantie-eiland de Braakman (NL.IMRO.0715.OMGBRM05-ON01).

De ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken zijn van 29 november 2012 tot en met 9 januari 2013 integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via www.terneuzen.nl/bestemmingsplannen. De omgevingsvergunning is ook (digitaal) te raadplegen bij de publieksbalies in Axel, Sas van Gent en Terneuzen.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij Burgemeester en Wethouders van de gemeente Terneuzen, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Mondelinge zienswijzen kunnen, nadat hiervoor een afspraak is gemaakt, naar voren worden gebracht bij mevrouw C. Missiaen, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455000). Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tevens is het mogelijk om uw zienswijze schriftelijk via het e-mailadres wro@terneuzen.nl kenbaar te maken.

Terneuzen, woensdag 28 november 2012

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, Secretaris F.M.L Lauret RA

burgemeester, J.A.H. Lonink

Naar boven