Logo Oss
Omgevingsvergunning 3 zonnebomen langs N329, Oss

Burgemeester en wethouders van Oss hebben op 21 november 2012 besloten een omgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht te verlenen (bouwen, afwijking bestemmingsplan). Deze omgevingsvergunning is voor het bouwen van 3 zonnebomen langs de N329 te Oss. Het project is in strijd met het geldende bestemmingsplan. Om die reden wordt voor het project de uitgebreide voorbereidingsprocedure van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht doorlopen.

Inzage

De relevante stukken liggen vanaf donderdag 29 november 2012 tot en met woensdag 9 januari 2013 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage en zijn raadpleegbaar:

  • op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • op de gemeentelijke website www.ruimtelijkeplannen-oss.nl;

  • bij de balie Publieksvoorlichting in het gemeentehuis, Raadhuislaan 2, in Oss, geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur.

De bronbestanden van de mededeling van deze omgevingsvergunning zijn digitaal beschikbaar op: http://bestemmingsplan.oss.nl/RO-online/0828/manifest.html.

Het identificatienummer van de mededeling van deze omgevingsvergunning is NL.IMRO.0828.PBZonnebomenN329-VG01.

Beroep

Het besluit treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift ongebruikt is verstreken. Dit besluit is nog niet onherroepelijk. Hiertegen kan ingevolge artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht beroep worden ingesteld bij de Rechtbank

‘s-Hertogenbosch. Het indienen van een beroep komt toe aan belanghebbenden, die eerder zienswijzen tegen het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht of aan belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht. Dit beroep moet worden ingesteld binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verzonden.

Het beroepschrift dient gemotiveerd te zijn en te worden gericht aan de Rechtbank ‘s-Hertogenbosch, Postbus 90125, 2500 MA ‘s-Hertogenbosch.

Als u een beroepschrift indient bij de rechtbank, hoeft u alleen dit besluit als bijlage bij uw beroepschrift mee te zenden. De rechtbank vraagt vervolgens alle relevante stukken bij de gemeente op.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Hiertoe kan men, als er tevens een beroepschrift is ingediend, de voorzieningenrechter verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. De voorzieningenrechter kan een voorlopige voorziening treffen indien onverwijlde spoed gelet op uw belangen dat vereist. Dit verzoek moet worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank ‘s-Hertogenbosch, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd, treedt het besluit pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Naar boven