Logo Emmen
Herstructurering Huurdemanlaan e.o., Nieuw-Schoonebeek, Emmen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen deelt mee dat de volgende omgevingsvergunning is verleend:

  • Huurdemanlaan en Burg. van Eklaan, Nieuw-Schoonebeek (zaak-22231)

  • “Omgevingsvergunning Nieuw-Schoonebeek, herstructurering Burg. van Eklaan-Huurdemanslaan” met planid IMRO.0114.2012017-0701

  • op diverse percelen langs de Huurdemanlaan en Burg. van Eklaan te Nieuw-Schoonebeek voor de volgende activiteiten: het slopen van 20 woningen met bijgebouwen, het bouwen van 12 nieuwe woningen en voor het bouwen in strijd met de bestemming;

De besluiten met bijbehorende stukken liggen vanaf woensdag 28 november 2012 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage tijdens kantooruren van 8.30 tot 16.30 en donderdags van 8.30 tot 19.00 uur bij het Klant Contact Centrum (KCC), Raadhuisplein 1 te Emmen.

De ontwerpbesluiten en bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.emmen.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tegen bovenstaande besluiten, die conform afdeling 3:4 van de  Algemene wet bestuursrecht, zijn voorbereid, binnen 6 weken na datum van terinzagelegging, dat wil zeggen de dag na publicatie in deze krant, een schriftelijk en gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Sector Bestuursrecht van de Arrondissementsrechtbank te Assen. Tevens kunt u de Voorzieningenrechter te Assen, Postbus 30009, 9400 RA Assen, verzoeken terzake van onze besluiten een voorlopige voorziening te treffen.

Het is overigens verstandig voordat u beroep indient, informatie te vragen bij de afdeling Vergunningen, team Bouw. Daar kan men u precies vertellen hoe het betreffende besluit tot stand is gekomen en kunt u nadere informatie krijgen over het indienen van een beroepschrift en een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Voor nadere informatie of het voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel: 140591.

Emmen, 19 november 2012

burgemeester en wethouders van Emmen, de secretaris, A.J. Mewe

de burgemeester C. Bijl

Naar boven