Logo Smallingerland
Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure, Drachtster Heawei 27 in De Wilgen, gemeente Smallingerland

Kennisgeving ontwerpbeschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

B&W van Smallingerland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

  • de uitbreiding van een woning op de locatie Drachtster Heawei 27 in De Wilgen. Het ontwerpbesluit is tevens te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met planid NL.IMRO.0090.PB2012BGB020-0301. Daarnaast zijn de stukken m.b.t. de afwijking van het bestemmingsplan te raadplegen op de gemeentelijke website www.smallingerland.nl klik op 'Uitvoering', 'Bestemmingsplannen' en vervolgens op 'Bestemmingsplannen nu ter inzage'.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang 23 november 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Drachten. De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn elke werkdag in te zien.

Van vrijdag 23 november 2012 t/m donderdag 3 januari 2013 kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Smallingerland, postbus 10.000, 9200 HA Drachten. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Hiervoor wordt een hoorzitting georganiseerd na telefonische afspraak (0512-581234).

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

AZ/AG/Pub

Naar boven