Ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure Parkeerplaats strandovergang Oosterend te Oosterend (Terschelling)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling maakt bekend dat op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure ter inzage wordt gelegd:

  • OV 2011-166/OL 221249; parkeerplaats strandovergang Oosterend; voor het bouwen van een schuurtje en de aanleg van een aarden wal op het parkeerterrein ten behoeve van Heartbreakhotel.

De ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure met bijbehorende stukken ligt van 10 februari 2012 tot en met 22 maart 2012, gedurende zes weken, ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis. Het ontwerpbesluit en de stukken kunnen ook worden ingezien op www.terschelling.nl onder actueel/bekendmakingen.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zienswijzen omtrent de ontwerp omgevingsvergunning uitgebreide procedure kenbaar maken. Dit kan schriftelijk door het sturen van een brief gericht aan het college van burgemeester en wethouders of mondeling door het maken van een afspraak met de sector Grondgebied, via het algemene telefoonnummer 0562-446244. Tegen vergoeding kan een afschrift van de ter inzage liggende stukken worden opgevraagd.

Naar boven