Ontwerpwijzigingsplan Opperduit 92 Lekkerkerk

Burgemeester en wethouders van Nederlek maken bekend dat, ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpwijzigingsplan Opperduit 92 Lekkerkerk vanaf woensdag 8 februari 2012 ter inzage ligt voor een periode van zes weken.

In het huidige bestemmingsplan Landelijk gebied is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen waarmee het college burgemeester en wethouders bouwvlakken van grondgebonden agrarische bedrijven kunnen vergroten tot ten hoogste 1 ha.

Met dit ontwerpwijzigingsplan wordt toepassing gegeven aan deze bevoegdheid ten behoeve van de uitbreiding van de op dat perceel aanwezige melkveehouderij.

Het plan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer (NL.IMRO.0643.BP1011LG011-ON01) en via de website van de gemeente Nederlek www.nederlek.nl.

U kunt de stukken tevens inzien bij het omgevingsloket op het gemeentehuis te Lekkerkerk. De stukken zijn in te zien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis; maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:30. U kunt ook een afspraak maken met een van de medewerkers van het omgevingsloket voor het inzien van de stukken buiten reguliere openingstijden, telefoonnummer 0180-667777.

Gedurende bovenvermelde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden (bij voorkeur) schriftelijk zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Nederlek, postbus 2503, 2940 AA Lekkerkerk. Als u mondeling een zienswijze kenbaar wilt maken dan kunt u daarvoor contact opnemen met het omgevingsloket. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Lekkerkerk, 1 februari 2012

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nederlek.

Naar boven