Logo Woudenberg
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Zegheweg, Woudenberg

Burgemeester en wethouders van Woudenberg maken bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan Zegheweg hebben vastgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 28 november 2012 tot en met 8 januari 2013 ter inzage in het gemeentehuis van Woudenberg en is tevens beschikbaar op www.woudenberg.eu en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Toelichting

Het ontwerpbestemmingsplan Zegheweg voorziet in een bestemming voor de gebieden waaraan door de Raad van State, in het kader van het ingestelde beroep tegen de bestemmingsplannen Het Groene Woud en Bedrijventerrein, goedkeuring is onthouden.

Zienswijze

Gedurende de termijn van zes weken kunt u schriftelijk of mondeling gemotiveerde zienswijzen met betrekking tot het ontwerpplan naar voren brengen. U kunt uw schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, Postbus 16, 3930 EA Woudenberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de terinzagelegging, een afspraak gemaakt te worden met mevrouw M. Valé. Dit kan via telefoonnummer (033-2869184). Van een mondelinge zienswijze wordt een bondig verslag gemaakt.

Naar boven