Logo Midden-Delfland
Ontwerpbesluit voor een omgevingsvergunning t.b.v. het uitbreiden en intern verbouwen van de woning aan de Kerkweg 31 en het geheel slopen van de woning met vrijstaande berging aan de Kerkweg 33, 3155 ED Maasland in de gemeente Midden-Delfland

  • Uitbreiden en intern verbouwen van de woning aan de Kerkweg 31 en het geheel slopen van de woning met vrijstaande berging aan de Kerkweg 33, 3155 ED Maasland (Z-2012-01922).

Gedurende de periode van 23 november 2012 tot en met 8 januari 2013 ligt het ontwerpbesluit ter inzage.

Het bovenstaande ontwerpbesluit kan worden ingezien van maandag tot en met vrijdag tijdens de openingstijden van de gemeente in het gemeentehuis aan de Keenenburgweg 55 in Schipluiden.

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van ter inzage ligging, zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbesluit kenbaar maken. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. De schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website onder ‘Digitaal Loket’, ‘Formulieren’. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving, tel: (015) 380 41 11.

22 november 2012

Naar boven