Logo Assen
Ter inzage legging Ontwerp omgevingsvergunning Kumoweld, Assen

Ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwen van een bedrijfshal, het oprichten van een inrichting en het aanleggen van een uitweg, op kavel 2-3b van bedrijventerrein Schepersmaat in Assen, kadastraal bekend gemeente Assen, sectie R, nr. 1052.

Burgemeester en wethouders van Assen maken bekend dat zij het volgende gecoördineerd voorbereiden:

  • Een omgevingsvergunning, ex. artikel 2.11 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Ter inzage

De stukken liggen vanaf 22 november 2012 gedurende zes weken, ter inzage bij de balie Vergunningen en Handhaving in het stadhuis.

Inhoud

Het betreft het bouwen van een bedrijfsgebouw voor het bedrijf Kumoweld, welke handelt in producten voor de verlassende metaalindustrie en lasopleidingen verzorgt.

Crisis- en herstelwet en coördinatieregeling

Het ontwerpbesluit is ter uitvoering van de FlorijnAs. De FlorijnAs is aangemerkt als een lokaal project met nationale betekenis (artikel 2.18 en verder van de Crisis herstelwet). Dit project ligt binnen het gebied van de Florijnas, waarvoor onder de Crisis- en Herstelwet een structuurvisie is vastgesteld op 27 oktober 2011. Voor alle te nemen besluiten die noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van de projecten binnen de FlorijnAs, geldt de gemeentelijke coördinatieregeling (paragraaf 3.6.1. van de Wet ruimtelijke ordening).

Reageren

Iedereen kan gedurende de bovengenoemde genoemde termijn bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen indienen over het bovengenoemde ontwerpbesluit bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 30018, 9400 RA Assen. Na deze termijn zal het college van B en W, respectievelijk het Waterschap, beslissen over het verlenen van de voorgenomen besluiten.

Naar boven