Logo Veldhoven
Vooraankondiging ‘De Run 2012 ASML, geluid’, Veldhoven

Vooraankondiging bestemmingsplan

Artikel 1.3.1. Bro

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het gebied ‘ De Run ASML’.

Het bestemmingsplan ‘De Run 2012 ASML, geluid’ voorziet in het vastleggen van een nieuwe geluidzone voor de inrichting ASML. De verandering (vergroting) van de bestaande geluidzone houdt verband met een toekomstige uitbreiding van ASML. Deze uitbreiding wordt mogelijk gemaakt in het op te stellen bestemmingsplan ‘De Run 2012 ASML’ zoals verwoord in de bekendmaking d.d. 17 oktober 2012.

Op grond van deze vooraankondiging:

  • zullen geen stukken betreffende het voornemen ter inzage gelegd worden;

  • zal geen gelegenheid worden geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen;

  • zal geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid worden gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Zodra het ontwerpbestemmingsplan gereed is voor officiële publicatie, zal het gedurende zes weken ter inzage worden gelegd op het gemeentehuis, Meiveld 1 te Veldhoven.

Over de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan zal een publicatie worden geplaatst in De Ahrenberger, de Staatscourant en op www.veldhoven.nl. Tijdens de terinzagelegging heeft u de gelegenheid om zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl

Veldhoven, 28 november 2012

Naar boven