Logo Borger-Odoorn
Wijzigingsplan artikel 3.6, lid 1a Wro bestemmingsplan Drouwenermond, wijzigingsplan Zuiderdiep 115, Borger-Odoorn

Burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn maken bekend dat bij besluit van 5 november 2012 een wijzigingssplan als bedoeld in artikel 3.6, lid 1a Wro is vastgesteld.

Drouwenermond

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de maatschappelijke bestemming van perceel Zuiderdiep 115 te Drouwenermond (voormalige basisschool de Kruiplank) in een woondoeleindenbestemming.

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan liggen met ingang van donderdag 29 november 2012 gedurende 6 werkweken ter inzage in:

  • het gemeentehuis van de gemeente Borger-Odoorn, bij het Klant Contact Centrum, Hoofdstraat 50, 7875 AD Exloo (T 14 0591). De balie van het KCC, cluster Omgeving is geopend op werkdagen van 8.30 tot 12.00 uur;

  • en zijn digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website onder bouwen > ruimtelijke plannen > wijzigingssplannen en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1681.07BP0001WP01-VG01

Een belanghebbende kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift dient in tweevoud te worden gezonden aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen deze termijn kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het besluit niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Exloo, 27 november 2012

Het college van burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven