Logo Heerenveen
Vaststelling wijzigingsbesluit ‘Koolboswijk 10, Jubbega’, Heerenveen

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat zij op 13 november 2012 het wijzigingsplan “Koolboswijk 10, Jubbega” ongewijzigd hebben vastgesteld. Het wijzigingsbesluit heeft betrekking op de gronden gelegen rondom het perceel Koolboswijk 10 in Jubbega en voorziet in een wijziging van de bestemming “Agrarisch gebied 2” in de bestemming “Woondoeleinden III” ten behoeve van het vergroten van de tuin.

Ter inzage

Het wijzigingsbesluit, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van donderdag 22 november 2012, gedurende 6 weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen. De stukken zijn tevens te raadplegen op de gemeentelijke website www.heerenveen.nl onder het kopje Actueel / Ter inzage.

Beroepmogelijkheid

Tegen de vaststelling van het wijzigingsbesluit kunnen belanghebbenden, die een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend of die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij het college kenbaar te maken, beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat ondanks het beroepschrift het wijzigingsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend. In dit geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Heerenveen, 21 november 2012.

Burgemeester en wethouders voornoemd,

Naar boven