Logo Hardinxveld-Giessendam
Kennisgeving ontwerpbeschikking Wabo Klompestraat tegenover 2 te Hardinxveld-Giessendam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hardinxveld-Giessendam maakt bekend dat het in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens is om vergunning te weigeren voor de nieuwbouw van een bedrijfsruimte met bedrijfswoning op de locatie tegenover Klompestraat 2.

Hierop is de procedure zoals omschreven in paragraaf 3.3 van de Wabo van toepassing.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 22 november tot en met 3 januari 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis (Raadhuisplein 1, Hardinxveld-Giessendam) en zijn in die periode ook te vinden op de gemeentelijke website www.hardinxveld-giessendam.nl (Actueel > Ter inzage).

Tijdens de periode van terinzagelegging kunt u als belanghebbende uw zienswijze op de ontwerpbeschikking schriftelijk en/of mondeling naar voren brengen.

Uw schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hardinxveld-Giessendam, Postbus 175, 3370 AD Hardinxveld-Giessendam.

Uw mondelinge zienswijze kunt u inbrengen bij de behandelend ambtenaar. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen (t. 0184-674444) of mailen naar info@gemhg.nl.

Na afloop van de terinzagetermijn zal het college een besluit nemen. Uw zienswijze, alsmede een eventuele reactie hierop van de aanvrager, wordt hierbij betrokken. Als indiener van een zienswijze wordt u op de hoogte gebracht van de definitieve beschikking.

Naar boven